Nascholing BHV/taakgebied brand & ontruiming ( NIBHV)| Arbo-score BHV

Algemeen

De nascholing Bedrijfshulpverlener/brand & ontruiming is bedoeld voor cursisten die de Basisopleiding Bedrijfshulpverlener/brand & ontruiming hebben gevolgd. Tijdens de nascholing staat de BHV’er centraal bij het uitvoeren van de hulpverlening. Op een interactieve wijze wordt invulling gegeven aan reeds bestaande kennis en kunde opgedaan in de opleiding en/of ervaring in de praktijk. De nascholing richt zich met name zich op de praktijkvaardigheid van de BHV’er, en inzetoefeningen.

Leerstof

De nascholing brand & ontruiming wordt de BHV’er actief ingezet. De lesstof richt zich met name op:

  • Het bestrijden van diverse soorten (kleine) brandhaarden 
  • Portofoongebruik
  • Inzetoefeningen
  • Ontruiming

Duur

De cursusduur bedraagt 4 uur. Ook kan de nascholing  incompany worden verzorgd alsmede op basis van open inschrijving. Voor de laatste optie moeten minimaal 8 cursisten zijn ingeschreven, voordat de nascholing kan worden gestart.

Certificaat

Wanneer de cursist competent is verklaard voor beide taakgebieden/onderdelen wordt een nascholingscertificaat BHV/Brand & Ontruiming uitgereikt, uitgegeven door het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De cursist zal binnen onze organisatie administratief worden geregistreerd, zodat jaarlijks aan deze nascholing kan worden deelgenomen.

Deelname

Min. 8 - max. 15 personen

Incompany

Bij voldoende deelnemers kan de opleiding Incompany worden gevolgd.

Open inschrijving

Deze opleiding is ook te volgen via Open inschrijving

Meer informatie

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen ? Stuur ons dan een e-mail met uw gegevens en wij zullen u zo spoedig mogelijk de gewenste informatie sturen.