Nascholing Levensreddende Eerste Hulp| Arbo-score BHV

Algemeen

De opleiding Levensreddende Eerste Hulp richt zich op de BHV’er, zoals bedoeld in de Arbowet. De opleiding kan een zelfstandig onderdeel vormen van het opleidingstraject voor BHV’ers.

Leerstof

De leerstof wordt gedoceerd en geïnstrueerd uit de reader “Levensreddende Eerste Hulp". Tijdens de opleiding zult u vooral leren wat u moet doen, of juistniet moet doen in een bepaald geval. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: elementaire eerste hulp inclusief reanimatie en het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Duur

De cursusduur bedraagt 4 lesuren.  Tijdens de nascholing worden de competentievaardigheden getoetst, conform de leerdoelen Levensreddende Eerste Hulp. Om de werkelijkheid zoveel mogelijk te benaderen kan een Lotusacteur worden ingezet.

Certificaat

Wanneer de cursist competent is wordt een herhalingscertificaat Levensreddende Eerste Hulp uitgereikt.  De cursist zal binnen onze organisatie administratief worden geregistreerd, zodat jaarlijks aan deze nascholing kan worden deelgenomen.

Deelname

Min. 8 - max. 15 personen.

Incompany

De opleiding wordt In company aangeboden.

Meer informatie

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen ? Stuur ons dan een e-mail met uw gegevens en wij zullen u zo spoedig mogelijk de gewenste informatie doen toekomen